Ubegrænset adgang til det bedste indhold

Med MAX-abonnementet får du ubegrænset adgang til et omfattende bibliotek af film, serier, dokumentarer og meget mere. Uanset om du er til actionfilm, dramaer eller underholdende dokumentarer, så finder du noget, der passer til dine interesser. Biblioteket opdateres løbende med nyt indhold, så der altid er noget nyt at opdage. Du kan streame direkte på din smartphone, tablet eller computer, så du kan se dine favoritter, hvor du end befinder dig. Tilmeld dig i dag og få adgang til et af Danmarks største udvalg af digital underholdning.

Opdag de skjulte perler i MAX’s katalog

Selvom MAX’s katalog er fyldt med populære titler, gemmer der sig også en række skjulte perler, som kan være svære at finde. Lad dig inspirere af de mindre kendte, men fantastiske film og serier, som kan åbne op for nye oplevelser. Få adgang til MAX indhold og lad dig overraske af de skjulte skatte, der venter på at blive opdaget.

Få glæde af MAX’s omfattende filmudvalg

MAX’s omfattende filmudvalg giver dig adgang til et hav af populære film og serier. Uanset om du er til actionfilm, romantiske komedier eller dokumentarer, finder du et bredt udvalg, der vil tilfredsstille enhver smag. Og hvis du er fan af Disney, kan du kig nærmere på Disney Plus her for at få adgang til et endnu større udvalg af Disney-indhold.

Få adgang til MAX’s unikke dokumentarsamling

MAX tilbyder et bredt udvalg af unikke dokumentarer, som dækker et væld af interessante emner. Fra fascinerende indblik i sjældne kulturer til dybtgående analyser af aktuelle samfundsmæssige problemstillinger, har du adgang til et komplet katalog af de bedste dokumentarfilm. Uanset om du er interesseret i historie, natur, videnskab eller sociologi, vil du finde noget, der passer til dine interesser. Opdag nye perspektiver og lad dig inspirere af de tankevækkende fortællinger, som kun de bedste dokumentarfilmskabere kan levere.

Nyd MAX’s prisvindende originalserier

MAX tilbyder et bredt udvalg af prisvindende originalserier, der garanterer timers underholdning af højeste kvalitet. Uanset om du er til drama, komedie eller dokumentar, finder du med sikkerhed noget, der passer til dine smagspræferencer. Lad dig rive med af spændende historiefortælling og komplekse karakterer, der vil blive boende i dit sind længe efter, at serierne er slut. Giv dig selv lov til at fordybe dig i de unikke univers, som MAX’s kreative hold har skabt, og oplev den ultimative streaminggoplevelse.

Få adgang til MAX’s spændende live-events

MAX tilbyder et bredt udvalg af spændende live-events, som du kan få adgang til med dit abonnement. Oplev koncerter med dine yndlingskunstnere, følg med i sportskampe i verdensklasse eller bliv underholdt af komikere og entertainere. Uanset hvad du er til, kan du finde noget, der passer til dine interesser. Streamingen er i høj kvalitet, så du får den ultimative oplevelse, uanset om du ser det på din smartphone, tablet eller tv-skærm.

Udforsk MAX’s brede sortiment af børneindhold

MAX tilbyder et bredt og varieret sortiment af børneindhold, så der er noget for enhver smag. Uanset om dit barn er interesseret i eventyr, læring eller underholdning, kan du finde et passende program på MAX. Vores børneindhold er nøje udvalgt for at sikre, at det er alderssvarende, underholdende og lærerigt. Udfold din barns fantasi med vores spændende tegnefilm, eller hjælp dem med at udvikle nye færdigheder gennem vores læringsprogrammer. Lad MAX være din go-to destination for kvalitetsindhold, der både underholder og inspirerer de yngste seere.

Nyd MAX’s internationale filmklassikere

Hos MAX kan du fordybe dig i et hav af internationale filmklassikere, som spænder over et bredt udvalg af genrer og tidsperioder. Oplev de storslåede mesterværker fra Hollywood’s gyldne æra, de ikoniske europæiske kunstfilm eller de moderne asiatiske perler, der har vundet hjerter over hele verden. Uanset om du er til drama, komedie, thriller eller noget helt fjerde, så finder du garanteret noget, der vil fange din interesse og berige din filmoplevelse.

Få adgang til MAX’s eksklusive premières

Med MAX’s eksklusive premières får du adgang til de nyeste og mest eftertragtede film, serier og dokumentarer før nogen andre. Som abonnent får du lov at se de største titler før de rammer de almindelige streamingtjenester. Oplev de mest spændende og innovative produktioner, før resten af verden opdager dem. Vær en af de første til at se de mest eksklusive og eftertænksomme historier, som kun MAX kan tilbyde.

Bliv en del af MAX’s loyale fællesskab

Når du melder dig ind i MAX’s loyale fællesskab, får du adgang til et univers af unikke fordele. Du bliver en del af et stærkt netværk af ligesindede, der deler din passion for kvalitetsindhold. Som medlem får du eksklusive rabatter, tidlige adgange til premierer og muligheden for at deltage i eksklusivt indhold. Bliv en del af fællesskabet og oplev, hvordan din oplevelse af streaming tager et nyt niveau.